Τουρισμός και αθλητισμός στη «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» με προσκεκλημένο τον Χρήστο Σκρέτα

Συνεχίζοντας τον β΄ κύκλο της στη συχνότητα του «PRIME RADIO 100,3», η εκπομπή «ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή, φιλοξένησε την Πέμπτη 23 Μαρτίου τον Χρήστο Σκρέτα.

Διατηρώντας μια ιδιαίτερη σχέση με τα νεοκλασικά της Σύρου, αφού ο ξενώνας του «5 Hermoupolis Concept Sites» στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1864, ο προσκεκλημένος της εκπομπής επισήμανε τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ως σύγχρονος επιχειρηματίας, σε ένα κτίριο που οι προδιαγραφές του κάλυπταν ανάγκες του 19 ου αιώνα. Μέσα από την ως τώρα εμπειρία και επιτυχημένη διαδρομή του στον χώρο της φιλοξενίας, πρότεινε προωθητικές ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Εκτενής αναφορά έγινε στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ιστορικό κέντρο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού.

Ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΣΕ Νεωρίου», ο Χρήστος Σκρέτας μίλησε για την ιστορία και τις επιτυχίες του Συλλόγου, την ανεπάρκεια των αθλητικών εγκαταστάσεων για την προπόνηση των πολυπληθών ομάδων του νησιού, αλλά και για την έλλειψη γηπέδου στίβου.

Φωτογραφία – παραγωγή βίντεο: Ηρακλής Κάιλας

Το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής στο: https://www.primeradio.gr/?page_id=8575

Επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού της ομάδας ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, την Πέμπτη, 6 Απριλίου, στις 10 μ.μ., στον PRIME RADIO 100,3 (για τις Κυκλάδες) και διαδικτυακά, στο primeradio.gr.