Η δημοσιογράφος Άννα Τερέζα Δαλμυρά στην εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»

Η εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» συνεχίζει τη ραδιοφωνική της επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους του νησιού, σε μία προσπάθεια ανάδειξης αξιόλογων πρωτοβουλιών, αλλά και ιδεών, που μπορούν να αποτελέσουν σημεία εκκίνησης για τη βελτίωση τόσο της καθημερινότητας, όσο και της μελλοντικής εξέλιξης του τόπου μας. Τη «σκυτάλη» στην 6η κατά σειρά για το 2024 ραδιοφωνική εκπομπή, πήρε η δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ», Άννα Τερέζα Δαλμυρά.

Μέσα από το μικρόφωνο του «PRIME RADIO 100,3», η Άννα Τερέζα Δαλμυρά μαζί με τον οικοδεσπότη Χάρη Βεκρή, επιδόθηκαν, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, σε ένα παιχνίδι ερωταπαντήσεων, μέσα από το οποίο καταγράφηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και πληροφορίες για πολλά θέματα που έχουν απασχολήσει ή και συνεχίζουν να απασχολούν την κοινωνία της Σύρας.

Ξεκινώντας τη ραδιοφωνική «εξομολόγηση» της, η καλεσμένη της εκπομπής μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα της, Αχιλλέα Δαλμυρά και τη ζωή χωρίς εκείνον, αλλά και για τον αξιολάτρευτο «δεύτερο μπαμπά» της, τραγουδοποιό Γιώργο Μπάιλα. Αναφέρθηκε στις  σπουδές της και στο πως προέκυψε η ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, κάνοντας αναφορές σε τρέχοντα θέματα της ντόπιας πολιτικής σκηνής, αλλά και στο ρόλο που διαδραματίζουν γενικότερα τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση των απόψεων των πολιτών, βαθμολογώντας την ανεξαρτησία των τοπικών ενημερωτικών μέσων.

Από την πλευρά του ο Χάρης Βεκρής, απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, αναφέρθηκε στην «έμπνευση» του για διαρκώς νέες πρωτοβουλίες κοινωνικού και τοπικού χαρακτήρα, ξεκαθάρισε πως προέκυψε η ενασχόλησή του με τα κοινά μέσα από την προσπάθεια δημιουργίας δημοτικού συνδυασμού, αλλά και με τη μεταπήδησή του στο β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλώνοντας πως θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής στο: https://www.primeradio.gr/?page_id=8575

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

  • Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης Βεκρής
  • Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη
  • Ηχογράφηση – παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης
  • Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης
  • Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS»