Η Βερονίκη Ρούσσου στην εκπομπή «ΣΥΡΑ-ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή

Με στόχο την καταγραφή προβλημάτων και ελλείψεων, αλλά και την ανάδειξη αξιόλογων πρωτοβουλιών, ικανών να βελτιώσουν τόσο την καθημερινότητα, όσο και τη μελλοντική εξέλιξη του τόπου μας, η εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ», συνεχίζει τη ραδιοφωνική της πορεία μέσα από τη συχνότητα του PRIME RADIO 100,3.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στην 30η εκπομπή της ομώνυμης ομάδας που πρωτόκανε την εμφάνιση της πριν τρία χρόνια μέσα από το διαδίκτυο, ο οικοδεσπότης Χάρης Βεκρής, φιλοξένησε τη Βερονίκη Ρούσσου, που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια συμβάλει στη μουσική παιδεία της Σύρου.

Η Βερονίκη Ρούσσου μιλά για την πρώτη της επαφή με τη μουσική, για τη δημιουργία, το 1995, του Παραρτήματος του Αττικού Ωδείου στη Σύρο που παραμένει ως σήμερα το μοναδικό αναγνωρισμένο ωδείο στο νησί, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σ’ αυτή την πολυετή πορεία, για τις δυνατότητες που προσφέρει στους σπουδαστές του, αλλά και για τις μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Κλείνοντας αυτή τη ραδιοφωνική της συνέντευξη, η προσκεκλημένη της εκπομπής  μιλά για την ανάγκη δημιουργίας ενός Μουσικού Γυμνάσιου στη Σύρο, ένα αίτημα των κατοίκων του νησιού που η διεκδίκηση του ξεκινά 20 χρόνια πριν.

Το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής στο: https://www.primeradio.gr/?page_id=8575

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

  • Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης Βεκρής
  • Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη
  • Ηχογράφηση – παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης
  • Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης
  • Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS»