Ο Στέφανος Μαμίδης στην εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»

Με την ανάδειξη μιας ακόμη περίπτωσης δημιουργικού ανθρώπου που με τις πρωτοβουλίες του συμβάλει στη διαμόρφωση νέων προτάσεων για τη βελτίωση της συνολικότερης εικόνας της Σύρου, συνεχίστηκε η ραδιοφωνική εκπομπή “ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ”.

Στην 8η εκπομπή για το 2024, ο Χάρης Βεκρής φιλοξένησε στο στούντιο του «PRIME RADIO 100,3», τον φωτογράφο Στέφανο Μαμίδη, έναν νέο άνθρωπο που μετά τις σπουδές του, επέλεξε να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον τόπο που γεννήθηκε.

Ο Στέφανος Μαμίδης μίλησε για την 20χρονη πλέον δραστηριότητά του στον διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο της φωτογραφίας, αλλά και για τις πρωτοποριακές δράσεις του, όπως το “SYROS BY NIGHT”, το “Summer Beach Festival” και το “Santa Run Syros”. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του οικοδεσπότη της εκπομπής, ο προσκεκλημένος αναφέρθηκε στα οφέλη της ανάπτυξης του θεματικού γαμήλιου τουρισμού στη Σύρο, παρουσίασε μέρος των ευρημάτων της έρευνας-δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το SYROS BY NIGHT με σκοπό την καταγραφή των εμπειριών και του βαθμού ικανοποίησης των επισκεπτών του νησιού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αγώνα που δίνει ο πατέρας του, πλοίαρχος Σιδερής Μαμίδης, για τη διάσωση του Φάρου στη νησίδα Διδύμη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

  • Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης ΒεκρήςΔ
  • Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη
  • Ηχογράφηση – παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης
  • Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης
  • Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS»

Το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής στο: https://www.primeradio.gr/?page_id=8575